Antena 3 CNN Actualitate Social Grătarul de 1 Mai, la iarbă verde, transmis live pe Facebook, la Olt. Oamenii au primit amendă de 80.000 de lei.

Grătarul de 1 Mai, la iarbă verde, transmis live pe Facebook, la Olt. Oamenii au primit amendă de 80.000 de lei.

Câțiva petrecăreți din Osica de Sus, Olt, adunați la marginea pădurii, la un grătar, au ținut morțiș să le arate celor care stau în casă cum trebuie să petreacă de 1 Mai. Postarea le-a ușurat buzunarele cu 80.000 de lei.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica au identificat 9 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore.

Astfel, data de 1 mai a.c.,  aceștia  au circulat în afara locuinței, fără a respecta măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane.

Polițiștii au sancționat contravențional cele 9 persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2/ 2020.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

”IPJ Olt s-a sesizat din oficiu cu privire la un eveniment produs în comuna Osica de Sus în sensul că, pe rețeaua de socializare Facebook a fost postat un clip video cu mai multe persoane care desfășurau activități de servire a mesei si consum de alcool, contrar prevederilor Ordonanțelor Militare, emise în contextul Stării de Urgență. 


Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că evenimentul s-a consumat într-un zăvoi din spatele locuinței unui cetățean, iar acolo au fost identificate mai multe sticle de alcool (care corespund cu cele din videoclip).”, a transmis IPJ Olt.

Subiecte în articol: coronavirus Olt amenda
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog