Antena 3 CNN Actualitate Ginerele celor doi soți morți în tragedia de la Crevedia s-a ales cu dosar penal: ”A ajuns la secția de poliție, încătușat! Așa se poartă autoritățile după ce ne-am pierdut ambii părinți?”

Ginerele celor doi soți morți în tragedia de la Crevedia s-a ales cu dosar penal: ”A ajuns la secția de poliție, încătușat! Așa se poartă autoritățile după ce ne-am pierdut ambii părinți?”

Ginerele soților care au murit în exploziile de la Crevedia s-a ales cu dosar penal.

de Laura Dinu    |   

Scandal la Crevedia, chiar în curtea casei în care cei doi soți în vârstă și-au pierdut viața, după exploziile de sâmbătă seară. 

Fiica celor doi împreună cu soțul ei au mers la casa părinților, însoțiți de un pompier, pentru a hrăni animalele și a lua diverse lucruri. 

Femeia a povestit pe Facebook că a fost bruscată de polițiști, care s-au comportat cu ea și cu soțul ei de parcă ar fi fost hoți sau criminali. 

Mai mult, spune ea, soțul ei a ajuns încătușat la secția de poliție, doar pentru că ar fi filmat scandalul cu telefonul mobil, ceea ce i-ar fi supărat pe oamenii legii. 

”Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând sa hrănim animalele ramase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poarta, iar în curte să intre doar domnul pompier. Respect pentru pompierul care s-a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celalalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furam ceva sau să fugim.

Într-un final a ajuns soțul meu la secția de politie, încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?).

Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu”, a scris femeia pe o rețea socială. 

”Domnii polițiști folosesc telefoanele fără niciun pericol în prezența cisternei, dar noi, cetățenii, nu putem. Oare de ce vor să ascundă ceva???”, mai spune femeia. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion