Antena 3 CNN Life Fiica cea mare a lui Michael Schumacher s-a căsătorit. Invitaţilor le-au fost luate telefoanele ca să nu-l pozeze pe fostul pilot

Fiica cea mare a lui Michael Schumacher s-a căsătorit. Invitaţilor le-au fost luate telefoanele ca să nu-l pozeze pe fostul pilot

de Naty Badea    |   

Gina, fiica cea mare a lui Michael Schumacher, s-a căsătorit în vila familiei din insulele Baleare cu omul de afaceri german Iain Bethke, cu care era logodită de 7 ani.

Nunta a avut parte de o ceremonie elegantă, dar sobră și extrem de discretă, a cărei dată a fost ținută secretă până în ziua evenimentului. 

Fiica lui Michael Schumacher are 27 de ani şi este campioană la echitație (specialitatea reining), iar mirele este cu un an mai mare, provenind dintr-o familie în care tatăl este german și mamă engleză. Iain Bethke are o firmă care se ocupă cu creșterea și antrenamentul cailor, iar cu Gina Schumacher locuia deja în Elveția, chiar dacă cei doi își petrec cea mai mare parte a timpului la ferma din Texas pe care mama tinerei o cumpărase pentru fiica ei. Odată, Gina, în timpul unui spectacol în Italia, i-a dedicat tatălui ei o coregrafie călare pe un cal împodobit ca un Ferrari.

 

[GAL layout="5"]

 

Condiţia în care se află Michael Schumacher, de șapte ori campion mondial la Formula 1, după accidentul de schi de la Meribel nu este cunoscută, nimeni nu l-a mai văzut, cu excepția a foarte puţine persoane apropiate, care îl frecventează și care nu au dezvăluit niciodată nimic. 

Conform Corriere della Sera nunta a avut loc după-amiaza în grădină sub un foișor amenajat cu decorațiuni florale. Rochia Ginei a fost semnată de designerul Enzoani şi a fost facută la comandă cu petale albe. Mirele a purtat un costum britanic haute couture cu dungi şi cu o vestă gri asortată cu cravata. Mâncarea a fost asigurată
de o celebră bucătăreasă ultra premiată, Macarena "Maca" De Castro, originară din insula Mallorca şi prietenă cu Rafael Nadal.
Au fost angajate multe persoane care să lucreze la pregătirile pentru nuntă, iar familia Schumacher a cerut fiecărui angajat să predea smartphone-urile înainte de a intra pe respectiva proprietate unde a avut loc evenimentul. 

Doar în urmă cu câteva zile, un tribunal german a primit cererea de trimitere în judecată a trei bărbați care au șantajat-o pe soţia fostului pilot amenințând că vor publica fotografii private cu Michael pe dark web (înainte și după accident) dacă nu se plăteau 15 milioane de euro. Unul dintre aceștia era un fost colaborator al familiei. De aceea familia a luat aceste măsuri sporite de securitate la nunta Ginei Schumacher.

Subiecte în articol: nunta Michael Schumacher Formula 1
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile