Antena 3 CNN Sport JO 2024 Gimnastul a cărui viață se schimbă complet după JO 2024. Va primi o casă, bani și supă ramen gratuită, după ce a luat aurul

Gimnastul a cărui viață se schimbă complet după JO 2024. Va primi o casă, bani și supă ramen gratuită, după ce a luat aurul

de Roxana Mihăiescu    |   

Gimnastul Carlos Yulo va primi o casă în Filipine, bani și supă tradițională ramen gratuită pe viață, după ce a câștigat medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Paris.

Gimnastul Carlos Yulo a câștigat medalia de aur la exercițiul la sol sâmbătă, 4 august, devenind astfel primul bărbat din istoria Filipinelor care obține aurul la Jocurile Olimpice și al doilea campion olimpic al țării.

La mai puțin de 24 de ore după această performanță, duminică, Yulo a obținut un alt aur în finala individuală la sărituri.

Gimnastul filipinez se întoarce acasă la o viață total diferită

După victoria de sâmbătă, Yulo a declarat, potrivit surselor, că știa deja că guvernul filipinez îi va oferi o casă drept recompensă. Acest stimulent este oferit tuturor potențialilor medaliați cu aur care reprezintă Filipine. 

Potrivit unui mesaj postat pe platforma X, Carlos Yulo va primi mult mai mult decât o simplă casă: un apartament complet mobilat cu două dormitoare, în valoare de 24 de milioane de pesos filipinezi (aproximativ 415.000 de dolari).

În plus, sportivul va primi aproximativ 173.000 de dolari de la Comisia Sportivă Filipineză și 52.000 de dolari de la Camera Reprezentanților a țării.

De asemenea, gimnastul va fi recompensat cu mobilier gratuit și supă ramen gratuită pentru tot restul vieții, având asigurate mese gratuite la numeroase localuri.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile