Antena 3 CNN Sport JO 2024 Gimnasta americană Simone Biles critică mâncarea din Satul Olimpic. Reacția ei când gustă pain au chocolat

Gimnasta americană Simone Biles critică mâncarea din Satul Olimpic. Reacția ei când gustă pain au chocolat

de Georgiana Marina    |   

Starul gimnasticii americane, Simone Biles, şi colega sa Hezly Rivera au criticat mâncarea din Satul Olimpic de la Paris, ele susținând că se îndoiesc că sportivii au parte de bucătărie franceză adevărată, scrie Le Parisien.

Mâncarea în mod cert subiect de discuţie în Satul Olimpic. După controversa legată de raţionalizarea alimentelor la restaurant, starul gimnasticii Simone Biles s-a plâns acum de calitatea meselor servite sportivilor.

"OK, cam aşa stă treaba. Nu cred că avem bucătărie franceză adevărată în satul olimpic, așa cum aţi putea mânca voi pentru că sunteţi în afara satului", a spus Biles.  

"Nu cred că mâncarea este prea bună aici. Mâncarea franţuzească ar trebui să fie bună...”, a spus şi colega sa de echipă Hezly Rivera. “Dar ceea ce avem aici, nu sunt sigură că este cea mai bună ", a adăugat ea.

@simonebilesowens give me all the desserts ???????? #olympics #paris ♬ original sound - Taliaaa

În satul olimpic din Saint-Denis, mai mulţi bucătari fac cu schimbul pentru a oferi 550 de meniuri, pentru sportivii celor 206 naţiuni calificate.

Cu toate acestea, gimnasta americană a fost surprinsă într-un videoclip savurând un pain au chocolat, ceea ce a provocat reacţii amuzate cu privire la calitatea inferioară a acestor produse ambalate în comparaţie cu ceea ce puteţi găsi într-o brutărie.

Nu este prima dată când subiectul alimentelor este adus în discuţie în acest mod. Înainte de declaraţiile lui Simone Biles, criticile tindeau să se concentreze pe cantitatea de alimente disponibile. Atât de mult încât delegaţia britanică şi-a adus propriul bucătar pentru a rezolva problema raţionalizării cărnii şi a ouălor. Pe lângă lipsa de alimente, a fost criticat şi sistemul de servire, unii sportivi plângându-se că au fost serviţi unul câte unul în loc să o facă ei înşişi.

Subiecte în articol: Jocurile Olimpice sportivi simone biles
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile