Ştefan Lungu a gătit, în ultima ediţie a sezonului 6 Gătit la costum, alături de Giani Kiriţă, iar preparatul copilăriei ales pentru gazda emisiunii este tocana de carne cu cartofi, cu toate că fostul fotbalist a recunoscut că ar mânca în fiecare zi sarmale.
Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul ales de către fostul jucător de fotbal este unul absolut delicios.
Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.
Giani Kiriţă, unul dintre cei mai apreciaţi jucători de fotbal din România, a mărturisit că își aduce aminte cu drag de perioada copilăriei sale, mai ales de timpul pe care îl petrecea alături de oamenii dragi.
Totodată, Giani a povestit şi despre prima sa interacţiune cu mingea de fotbal: „Eram în faţa blocului, cu un prieten. Aveam 11 ani atunci. Dintr-o dată, mi-a pus că se dau nişte probe pentru fotbal şi că ar trebui să merg şi eu, pentru că sigur voi trece".
Giani Kiriţă şi-a încheiat cariera de jucător în 2012, după ce a jucat pentru Rocar, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Târgu Mureş şi CS Buftea.
Fostul fundaş a câştigat şase trofee în carieră: de două ori titlul şi trei Cupe ale României, la Dinamo, şi titlul în Turcia, alături de Bursaspor.
Reţetă tocană de carne cu cartofi
Ingrediente:
- 600 gr carne de porc
- 2 cepe
- 4 căței usturoi
- 80 ml bulion
- 1 lingură pastă de ardei dulce
- 1/2 linguriță cimbru uscat
- 1/2 linguriță sare
- 2 linguri de ulei
- 2 fire pătrunjel
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN
În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.