Antena 3 CNN Actualitate Locale Gheorghiță s-a înrolat în Armată, mai mult de gura mamei. Într-o zi, șefii lui s-au uitat mai bine la bărbat. Ce au descoperit

Gheorghiță s-a înrolat în Armată, mai mult de gura mamei. Într-o zi, șefii lui s-au uitat mai bine la bărbat. Ce au descoperit

Un bărbat de 32 de ani din Vaslui a reuşit să se angajezeşi să activeze timp de cinci ani în Armată, falsificând un certificat de absolvire a liceului.

Gheorghiţă F. (32 ani) a ajuns în vizorul procurorilor militari şi a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie în formă continuată la fals intelectual. În faţa anchetatorilor, tânărul a recunoscut că a absolvit doar zece clase. Deşi s-a înscris la mai multe licee din Vaslui şi Negreşti, pentru a-şi continua studiile la fără frecvenţă, nu a reuşit deoarece în aceeaşi perioadă lucra, în paralel, ca şofer şi nu avea timp de şcoală, scrie adevarul.

Pentru a mulţumi pe mama sa, care îi solicita mereu să-şi termine studiile liceale şi pentru a putea accede mai uşor în cadrul structurilor militare, în anul 2012 Gheorghiţă Feluşcă a apelat la o persoană pentru a-i falsifica un certificat de absolvire a Liceului ”Emil Racoviţă” din Vaslui. Feluşcă a procurat un certificat ce aparţinea unei colege de serviciu, după care s-a realizat falsul.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile