Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Moroșan, confesiune neașteptată. A mărturisit că nu regretă omorurile și a contestat arestul preventiv

Gheorghe Moroșan, confesiune neașteptată. A mărturisit că nu regretă omorurile și a contestat arestul preventiv

Gheorghe Moroșan, ucigașul celor doi muncitori din Onești, a contestat, luni, prin avocatul său, măsura arestului preventiv.

de Roxana Ciucă    |   

Instanța urma să dea un termen pentru contestație, care va fi judecată, cel mai probabil, săptămâna viitoare, transmite Antena 3.

Moroșan se află în prezent în spitalul din Bacău. El a fost mutat în secția de Chirurgie, după ce starea i s-a ameliorat. Potrivit cadrelor medicale, acesta încă nu se poate deplasa singur dar este cooperant cu personalul medical și are poftă de mâncare: luni, el a cerut și i s-au adus ceai, lapte și unt.

Gheorghe Moroșan i-ar fi mărturisit unei asistente că nu are regrete

Surse Antena 3 spun că Moroșan s-ar fi confesat unei asistente, căreia i-ar fi mărturisit că nu regretă omorurile, deoarece muncitorii pe care i-a ucis "erau oameni răi care își doreau, poate, să pună mâna" pe apartamentamentul pe care cel acuzat l-a pierdut în urma executării silite.

Procurorii ar fi trebuit să îl audieze, luni, pe acuzat prin videoconferință însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece oamenii legii nu dispuneau de aparatura necesară.

Probatoriul acumulat în cadrul anchetei indică în mod clar premeditarea: în ziua tragediei, Gheorghe Moroșan a plecat de acasă cu cel mai mare cuțit pe care îl avea în locuință.

Avea asupra sa două spray-uri cu piper iar în drum s-a oprit să cumpere colierele de plastic cu care i-a imobilizat pe cei doi muncitori pe care avea să-i ucidă câteva ore mai târziu.

Anchetatorii o acuză pe soția lui Moroșan de complicitate iar judecătorii au plasat-o pe aceasta în arest preventiv.

Moroșan, arestat preventiv în timp ce era spitalizat

Gheorghe Moroșan, bărbatul din Onești acuzat de o crimă dublă, a fost arestat preventiv luni și va ajunge în arest după ce medicii vor stabili că își poate ispăși sancțiunea, fiind în prezent în spital după ce a fost împușcat de polițiști.

”Parchetul admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, având ca obiect arestarea preventivă a inculpatului Gheorghe Moroșan și dispune arestarea preventivă”, se arată în comunicatul emis de magistrați. 

Ancheta crimelor de la Onești este, în acest moment, blocată.

Gheorghe Moroșan nu a putut fi audiat prin video-conferință, pentru că procurorii nu au avut aparatura necesară.

Asta, deși criminalul anunțase că va da declarații în fața anchetatorilor. 

Subiecte în articol: Gheorghe Moroşan arest preventiv
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog