Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur a convocat o şedinţă a CJ Suceava. S-au donat 750.000 de lei pentru pagubele inundaţiilor

Gheorghe Flutur a convocat o şedinţă a CJ Suceava. S-au donat 750.000 de lei pentru pagubele inundaţiilor

de Mihai Paul    |   
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat astăzi o ședință de îndată a CJ Suceava pentru acordarea unui sprijin financiar de urgență județelor Galați și Vaslui.
 
Președintele CJ Suceava subliniază că nu uită solidaritatea unor județe din România (consilii Județene și primării) în 2020, când județul Suceava a trecut prin ce trece astăzi județul Galați. Peste 5000 de case inundate, circa 3000 de persoane evacuate și cu pagube uriașe în infrastructura rutieră.
 
În semn de solidaritate cu populația greu încercată din județele Galați și Vaslui dorim să transmitem astăzi alocând suma de 500.000 lei Consiliului Județean Galați și 250.000 lei către Consiliul Județean Vaslui pentru a fi folosiți în aceste zile pentru refacerea efectelor devastatoare a inundațiilor din ultimele zile. Am luat legătura deja cu omologii mei, președintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, și președintele Consiliului Judeţean Vaslui, Ciprian Trifan și i-am înștiințat despre intenția noastră de a le fi alături.
 
„În semn de solidaritate cu populația greu încercată din județele Galați și Vaslui dorim să transmitem astăzi alocând suma de 500.000 lei Consiliului Județean Galați și 250.000 lei către Consiliul Județean Vaslui pentru a fi folosiți în aceste zile pentru refacerea efectelor devastatoare a inundațiilor din ultimele zile. Am luat legătura deja cu omologii mei, președintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, și președintele Consiliului Judeţean Vaslui, Ciprian Trifan și i-am înștiințat despre intenția noastră de a le fi alături”, a transmis președintele Gheorghe Flutur.

Subiecte în articol: Gheorghe Flutur cj suceava inundatii
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile