Antena 3 CNN Externe Gestul pe care l-a făcut un ospătar nemulțumit, după ce a primit bacșiș de 500 de euro: "Am crezut că am fost generos"

Gestul pe care l-a făcut un ospătar nemulțumit, după ce a primit bacșiș de 500 de euro: "Am crezut că am fost generos"

La un restaurant din frumoasa stațiune Saint Tropez, situată pe Riviera Franceză, unul dintre clienți a oferit un bacșiș în valoare de 500 de euro chelnerului. Nemulțumit de această sumă, chelnerul l-a urmărit pe client până în parcare.

de Ştefan Petrică    |   

Un bărbat italian bogat, a savurat o masă la un restaurant de prestigiu din Saint Tropez de pe Riviera Franceză. 

După ce a achitat nota de plată, a ales să-i ofere ospătarului un bacșiș de 500 de euro.

Acest lucru nu a fost suficient pentru chelner, care l-a urmat pe bărbatul italian până în parcare și i-a cerut să-i mai dea 500 de euro pentru a ajunge la "limita minimă” de 1.000 de euro bacșiș, după cum a relatat ziarul local „Nice Matin”.

Aceasta corespunde cu aproximativ 20 la sută din suma facturii.

Citește și: Mesajul lăsat de un chelner pe nota de plată, după ce un client a cerut gheață în vin: "Dați-i fetei o mărire de salariu, este o legendă!”

Supărat, clientul și-a exprimat frustrarea unui prieten francez, menționând că nu va mai reveni vreodată în Saint-Tropez.

"Am crezut că am fost generos lăsând 500 de euro, în schimb am fost mustrat", a spus bărbatul, potrivit Daily Mail.

În plus, cerințele pentru bacșiș sunt considerabile în această stațiune de vacanță.

Alți turiști au împărtășit că unele restaurante impun o sumă minimă de consum de 1.500 de euro pe persoană, iar în alte zone ale Coastei de Azur se așteaptă ca cheltuielile să fie de cel puțin 10.000 de euro.

Subiecte în articol: Saint Tropez bacsis italian
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben