Antena 3 CNN Actualitate Locale Gest de omenie, într-o comună din Bacău: 100 de copii din familii defavorizate din Oituz au primit haine şi rechizite

Gest de omenie, într-o comună din Bacău: 100 de copii din familii defavorizate din Oituz au primit haine şi rechizite

de Mia Lungu    |   

100 de copii din familii defavorizate din comuna băcăuană Oituz au primit haine şi rechizite, în cadrul unui proiect organizat de Clubul Rotary din Oneşti. La Căminul Cultural din Oituz au fost donate 10 televizoare, 10 biciclete si câte 100 de ghiozdane pline cu toate cele necesare pentru începerea noului an școlar.

Emoționați, copiii dar și părinții acestora, au stat la rând pentru a primi cadourile oferite cu prilejul noului an școlar.

„Ne bucurăm că aceşti copii au primit sprijin, dar cel mai mult, cu siguranţă, ei au un zâmbet sincer şi pot merge fericiţi la şcoală. Sunt 200 de copii, de la ambele unităţi de învăţământ, care au primit sprijin. Vă zic cu toată sinceritatea, este o mare bucurie că astăzi s-a întâmplat acest eveniment.”, spune Claudiu Petrișor, primarul comunei Oituz.

„Pentru noi a devenit o rutină de mare succes, reuşim în felul acesta să menţinem copiii aproape de şcoală, să-i impulsionăm să nu renunţe la şcoală şi aducem o parte din contribuţia pe care ar trebui să o aibă societatea civilă faţă de membrii comunităţilor în care acţionăm.”, a declarat Luigi Hîrjanu, președintele Rotary Club.

Până acum, au mai fost susţinute prin intermediul proiectului organizat de Clubul Rotary din Oneşti mai multe localități din Tulcea, Galaţi, Vaslui, Prahova dar şi Teleorman.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile