Antena 3 CNN Actualitate Locale Georgian avea 19 ani și părinții îl așteptau acasă, după ce ieșise pe-afară cu mașina. Dimineață vestea a căzut ca un trăznet: L-am scos pe bucăți!

Georgian avea 19 ani și părinții îl așteptau acasă, după ce ieșise pe-afară cu mașina. Dimineață vestea a căzut ca un trăznet: L-am scos pe bucăți!

Durere fără margini în sânul unei familii din localitatea Bixad. Unul dintre copii familiei, Georgian B., a decedat în această dimineață la numai 19 ani în urma unui cumplit accident de circulație produs în localitatea Seini.

Georgian a absolvit în vara acestui an Liceul ”Ioniță G. Andron” din Negrești Oaș și se pregătea să ia viața în piept. Din păcate, însă, destinul î s-a frânt cumplit în această dimineață.

“Azi dimineata, la ora 04.25, pe strada Victoriei din Seini s-a produs un accident de circulatie, in urma caruia un tanar de 19 ani si-a pierdut viata.

Tanarul domiciliat in comuna Bixad, judetul Satu Mare, conducea pe directia Satu Mare – Baia Mare. Intr-o curba usoara la dreapta, soferul a parasit partea carosabila prin stanga si a oprit cu autoturismul in peretele unui imobil.

Potrivit martorilor, şoferul „a fost scos bucăţi” din maşină iar bolidul avea o viteză de circa 200 km/h. Nu ar exista urme de franare lucru care ii face pe politisti sa creada ca tanarul ar fi adormit la volan. Totodata martorii sustin ca soferul ar fi fost gasit de salvatori decapitat, scrie vasiledale.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile