Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei George Simion dezvăluie planul de ultimă oră pentru moţiune: "Cei care vor să trădeze să se gândească de două ori dacă o să se ducă în faţa românilor ca să îi înşele"

George Simion dezvăluie planul de ultimă oră pentru moţiune: "Cei care vor să trădeze să se gândească de două ori dacă o să se ducă în faţa românilor ca să îi înşele"

George Simion, co-preşedinte AUR a precizat că partidul său merge până la capăt şi niciunul dintre parlamentarii formațiunii nu s-au lăsat intimidați de ofertele liberalilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

„Am garanția că toţi cei 43 de parlamentari AUR nu sunt de vânzare, nu se vor vinde şi nu vor trăda. Ştiu cu siguranță că alți 4 parlamentari AUR  au fost abordați, în mod similar, în circumscripțiile lor încercând să li se ofere funcţii în deconcentrate, o perfectivă în PNL, după o eventuală cădere a moţiunii. Noi suntem cei care am introdus moţiunea din prima zi a noi sesiuni parlamentare şi mergem până la capăt. Nu poate să ne cumpere. Este timpul în România ca cineva să dezvăluie tertipurile acestea", a spus George Simion care subliniind că vor avea mereu un telefon la îndemână pentru eventuale "înscenări".

Întrebat dacă crede că moţiunea va trece şi pe ce anume se bazează, George Simion a precizat că se bazează pe "frica pe care politicienii o au" şi speră ca acest demers cu dezvăluirea înregistrărilor să îi facă să se "gândească de două ori înainte să apară în faţa românilor".

„Mă bazez pe frica pe care politicienii o au. Au ieșit foarte mulţi oameni în stradă, sâmbătă. Faptul că noi arătam opiniei publice astfel de înregistrări o să-i facă pe cei care se gândeau să trădeze să se gândească de două ori dacă o să se ducă în faţa românilor să îi înșele", a spus George Simion la Sinteza Zilei.

Întrebat apoi care este planul în caz că moţiunea a trece, liderul AUR a precizat că dacă cei de pe locul 1 si 2 nu nominalizează un premier va veni şi rândul formațiunii sale care va propune o formulă de guvernare.

„Tot transmitem din decembrie un mesaj către Palatul Cotroceni. Probabil Klaus Iohannis procesează mai greu. Suntem aici să rămânem în viaţa publică românească. AUR nu pleacă niciunde. Am venit cu o propunere de guvern de specialişti", a mai spus George Simion care a subliniat că agreează ideea unei guvernări de uniune națională, dacă îşi dau toate partidele palma pentru "linişte, stabilitate".

„Nu ne aliăm cu partidele care au condus şi distrus România în ultimii 30 de ani. România are nevoie de liniște şi stabilitate. Altfel, suntem dispuși să ajungem la alegeri anticipate, dar propunerea noastră rămâne pe masă", a mai explicat George Simion.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă