Antena 3 CNN Life Timp liber Film George Clooney şi soţia sa, Amal, au fost surprinşi de paparazzi în Veneția

George Clooney şi soţia sa, Amal, au fost surprinşi de paparazzi în Veneția

de Georgiana Marina    |   

Apariţie spectaculoasă pe străzile din Veneţia. George Clooney şi soţia sa, Amal, au fost surprinşi de paparazzi în timpul unei plimbări în oraşul italian în care s-au căsătorit în urmă cu 10 ani.

Relaxat, Clooney purta o ţinută lejeră,  iar soţia sa o rochie  galbenă, asortată cu o pălărie.

Cei doi se află zilele acestea în Veneţia pentru că actorul va păşi pe covorul roşu, la Festivalul Anual de Film, unde va avea loc premiera noii sale pelicule, în care joacă alături de Brad Pitt, în „Wolfs”.

[GAL layout="5"]

Mai mult decât simpli colegi, Clooney şi Pitt sunt complici, cu un simţ al umorului şi al autoironiei asigurat, care a făcut deja minuni pentru fraţii Coen în Burn After Reading (2008). De asemenea, ei au împărţit ecranul în trilogia de jafuri Ocean's Eleven (2001-2007).

În „Wolfs” (pluralul incorect al cuvântului wolf - lup, care se scrie în mod normal „wolves”), o comedie de acţiune semnată de Jon Watts, care are în palmares trei filme „Spiderman”, ei joacă din nou rolul haiducilor: cele două personaje ale lor se trezesc obligate să facă echipă pentru a curăţa locul unei crime. Ei „pornesc într-o noapte infernală în care nimic nu merge conform planului”, promite producţia.
La Veneţia, filmul este prezentat în afara competiţiei.

 

Subiecte în articol: George Clooney Venetia film festival film
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile