Antena 3 CNN Life Timp liber Film George Clooney e „puțin iritat” de Quentin Tarantino: „A spus prostii despre mine”

George Clooney e „puțin iritat” de Quentin Tarantino: „A spus prostii despre mine”

de Bianca Chirilă    |   

Actorul George Clooney a declarat, într-un interviu pentru GQ, că este „puțin iritat” de niște comentarii făcute recent de regizorul Quentin Tarantino. „A spus prostii despre mine”, a povestit actorul, potrivit Sky News.

Actorul american în vârstă de 63 de ani a fost întrebat de GQ dacă ar trebui să-l anunțe pe Tarantino, în vârstă de 61 de ani, că este disponibil pentru casting, dar a spus că este „puțin iritat” de el.

„Quentin a spus niște prostii despre mine recent. El (n.r. - Quentin Tarantino) a dat un interviu în care numea vedete de cinema, și vorbea despre tine (n.r. - Brad Pitt) și despre altcineva, iar apoi tipul ăsta spune: „Ei bine, ce zici de George?” și el a răspuns: „Nu este un star de cinema”. Și apoi a spus literalmente ceva de genul: „Numiți-mi un film din mileniul acesta”. Și am zis: „Din mileniu? Cam asta este întreaga mea carieră, la naiba”, a spus Clooney revistei într-un interviu comun cu Brad Pitt.

Nu este clar la ce interviu se referă Clooney, dar Tarantino a spus în trecut că actorii din filmele cu supereroi Marvel „nu sunt vedete de cinema”.

După ce Pitt a râs, Clooney a adăugat: „Așa că acum sunt ceva de genul, în regulă, omule, la naiba. Nu mă deranjează să-i servesc mizerii. Mi-a dat mizerii. Dar nu, uite, suntem foarte norocoși că am putut lucra cu acești regizori grozavi. Regizorul și scenariul sunt ceea ce te ține în viață. Și am învățat asta după ce am făcut niște filme foarte proaste. Nu poți face un film bun dintr-un scenariu prost. Nu poți face asta. Poți face un film prost dintr-un scenariu bun”, a mai spus Clooney. 

Clooney a avut primul său rol semnificativ pe marele ecran când a jucat alături de Tarantino în filmul cult cu vampiri din 1996 „From Dusk Till Dawn”, regizat de Robert Rodriguez.

Tarantino a regizat un episod din serialul TV ER cu Clooney.

De asemenea, ca regizor, Tarantino a lucrat cu Pitt la filmele Once Upon A Time... La Hollywood și Inglourious Basterds.

Clooney și Pitt joacă din nou împreună în noul film „Wolfs”, regizat de Jon Watts.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile