Antena 3 CNN Politică George Clooney, mega-donator pentru campania lui Biden, îi cere să se retragă din cursa prezidențială: „Este vorba despre vârstă”

George Clooney, mega-donator pentru campania lui Biden, îi cere să se retragă din cursa prezidențială: „Este vorba despre vârstă”

de Mia Lungu    |   

Actorul american George Clooney, un cunoscut susținător și donator al Partidului Democrat din SUA, a publicat un editorial în New York Times prin care îi cere lui Joe Biden să se retragă din cursa prezidențială.

Clooney, autointitulat „democrat pe viață”, a declarat: „Îl iubesc pe Joe Biden. Ca senator. Ca vicepreședinte și ca președinte. Îl consider un prieten și cred în el. Cred în aracterul său. Cred în morala lui. În ultimii patru ani, el a câștigat multe dintre bătăliile cu care s-a confruntat. Dar singura bătălie pe care nu o poate câștiga este lupta împotriva timpului.”

Actorul a subliniat: „Este vorba despre vârstă. Nimic mai mult. Dar, de asemenea, nimic care poate fi inversat. Nu vom câștiga în noiembrie cu acest președinte”.

El a adăugat că după dezbatere „barajul s-a rupt”. „Putem să ne ascundem capul în nisip și să ne rugăm pentru un miracol în noiembrie, sau putem spune adevărul”.

Articolul a fost intitulat: „Îl iubesc pe Joe Biden. Dar avem nevoie de un nou candidat”, și se încheia spunând că Biden a fost un „erou” pentru că l-a învins pe Trump în alegerile anterioare. „El a salvat democrația în 2020. Avem nevoie de el să o facă din nou în 2024”, a spus Clooney.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben