Antena 3 CNN Politică Geoană reacționează la acuzațiile lui Lasconi: Penibile, nedemne, să explice urgent ce a vrut să spună

Geoană reacționează la acuzațiile lui Lasconi: Penibile, nedemne, să explice urgent ce a vrut să spună

de Georgiana Marina    |   

Mircea Geoană respinge acuzațiile făcute de Elena Lasconi duminică, la dezbaterea prezidențială de la Antena 3 CNN și le descrie ca fiind "penibile, nedemne, fără subiect și predicat". El îi cere candidatei USR la prezidențiale "să explice urgent ce a vrut să spună".

”Este nedemn din partea unui candidat la alegerile prezidențiale să arunce în spațiul public suspiciuni despre un alt candidat fără să le dovedească sau să le lămurească pînă la capăt. Nu putem răspunde la acuzații fără subiect, predicat și dovezi despre presupuși hackeri și alte închipuiri și este penibil să facă altfel de insinuări fără vreo dovadă.

Este necesar ca doamna Lasconi să explice urgent ce a vrut să spună exact și vom răspunde cînd va fi clar despre ce este vorba. Îi rugăm pe toți candidații să trateze cu responsabilitate această campanie prezidențială și să aibă respect față de cetățeni”, a transmis luni echipa de campanie a lui Mircea Geoană.

Elena Lasconi, președinte USR și candidat la alegerile prezidențiale, a declarat duminică, la dezbaterea electorală organizată de Antena 3 CNN că Mircea Geoană tocmai s-a întâlnit, recent, cu un "individ pe care România ar trebui să-l considere periculos".

Lasconi nu a vrut să spună despre cine este vorba, dar a promis că va detalia chestiunea atunci când va avea ocazia, ea însăși, să îi adreseze o întrebare lui Mircea Geonă la dezbaterea Antena 3 CNN.

Geoană urmează să participe, marți, la această dezbatere.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile