Antena 3 CNN Actualitate Gala Capital Femei de Succes 2024. Ana Iorga, realizator Antena 3 CNN, premiată pentru 10 ani de educație lingvistică prin televiziune: „E onorant”

Gala Capital Femei de Succes 2024. Ana Iorga, realizator Antena 3 CNN, premiată pentru 10 ani de educație lingvistică prin televiziune: „E onorant”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Femei de succes din toate domeniile de activitate, de la business şi antreprenoriat până la domeniul politic, cultural, medical sau sportiv au fost premiate, seara trecută, la Gala Femei de Succes 2024.

În cadrul Galei Capital Femei de Succes, ediţia 2024, au fost premiate femeile care fac performanță în România.

Acesta este un eveniment de tradiție şi este dedicat recunoașterii rolului femeilor în dezvoltarea mediului economic, administrativ și social din România. Topul este structurat pe mai multe categorii.

La secțiunea Educație, a fost premiată preşedinta Fundației pentru Educație și Vocație, Daniela Vasilescu, care a creat un program de consiliere și orientare vocațională, un ajutor real pentru tânăra generație.

„Este o recunoaștere a unui drum pe care eu l-am parcurs, în care am crezut și cred cu tot sufletul meu și care cred eu că a schimnbat multe vieți, datorită faptului că împreună, acest «împreună» a ajutat niște tineri să își găsească vocația”, a spus Daniela Vasilescu, președintă Fundația pentru Educație șI Vocație.

Colega noastră Ana Iorga, realizator la Antena 3 CNN, a fost răsplătită cu Premiul pentru „Un deceniu de educație lingvistică prin intermediul televiziunii".

„E un premiu pentru întreaga echipă Antena 3 CNN pentur rubrica «Pe cuvânt» și pentru momentul nostru de vineri, «Cuvinte fără pompter», 10 ani de educație lingvistică prin televiziune.

E onorant, e tare frumos pentru că, printre știrile noastre zilnice, avem răgazul acelei rubrici de gramatică, pe care publicul o iubește”, a spus Ana Iorga, realizator Antena 3 CNN.

La categoria Sport a fost decernat Premiul pentru Readucerea gimnasticii românești pe podiumul internațional.

Premiată a fost doctorița Cristina Berteanu care a dus nivelul de tratament al diferitelor tipuri de cancer, la un standard similar celui din Occident.

„Îl primesc cu mare emoție și recunoștință și sper ca mai departe să pot oferi și eu sanse celor care au nevoie pentru a-și dezvolta un viitor”, a spus Cristina Berteanu, medic ATI

Femeile lider premiate în cadrul evenimentului sunt doar o parte dintre numele importante incluse în Top 100 Femei de Succes, ediţia 2024.

Subiecte în articol: Top 100 femei de succes
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?