Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”

Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”

de S.T.    |   

Primarul General, Gabriela Firea, l-a primit miercuri in audienta pe Marian Tivilic Morosanu, membru al Asociatiei 21 Decembrie. In cadrul intalnirii, acesta a avut mai multe solicitari si propuneri pentru revolutionari dar si pentru comemorarea eroilor cazuti in Revolutia din decembrie 1989. 

Astfel, acesta a propus ca la intrarile in oras sa fie montate panouri pe care sa scrie "Bucuresti, oras martir", potrivit decretului nr. 40/1990, privind masuri pentru comemorarea eroilor Revolutiei.

Totodata, Morosanu a mai solicitat remontarea, in pasajul Universitatii, a placii comemorative care a fost demontata odata cu renovarea pasajului, care a avut loc in perioada 2007-2008.  

Primarul General l-a asigurat pe domnul Morosanu ca problemele semnalate se vor rezolva cu celeritate, toate solicitarile prezentate de acesta urmand a primi raspuns. 

Referitor la alte probleme semnalate de Marian Tivilic Morosanu, Edilul Sef a explicat ca o parte din acestea vor fi solutionate de directiile de specialitate din cadrul Primariei Capitalei, iar cele care sunt de competenta altor institutii, vor fi redirectionate pentru solutionare.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile