Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Gabriela Firea i-a caracterizat pe principalii săi contracandidați la Primăria Capitalei: ”Nicușor Dan este un om inteligent, dar un primar ineficient”

Gabriela Firea i-a caracterizat pe principalii săi contracandidați la Primăria Capitalei: ”Nicușor Dan este un om inteligent, dar un primar ineficient”

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, și-a caracterizat principalii contracandidați în această cursă electorală. ”Un om inteligent, dar un primar ineficient”, așa îl vede social democrata pe Nicușor Dan, actualul primar general.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

În ultimul sondaj, realizat la comanda PSD, Gabriela Firea s-ar afla pe a doua poziție în preferințele bucureștenilor, cu 24%, prima poziție fiind ocupată de actualul primar, cu 31%.

Gabriela Firea i-a caracterizat pe principalii contracandidați în această cursă electorală, iar potrivit acesteia, Nicușor Dan, actualul primar general și contracandidatul principal în cursa electorală, este ”un om inteligent, dar un primar ineficient”.

”Domnul Nicușor Dan este contracandidatul meu de acum mulți ani. Prima dată, în 2016, când l-am învins, a doua oară, în 2020, m-a învins. Cred că acum îl voi învinge, este un om inteligent, olimpic la matematică.

Eu am fost olimpică la limba română, dar nu m-am lăudat niciodată.

Deci este un om inteligent, dar un primar ineficient.

Mai pe scurt, domnul Sebastian Burduja, fostul meu coleg din Guvernul Nicolae Ciucă. Am avut o relație foarte bună, îi apreciez calitățile domniei sale de tânăr lider, sunt convină că vom colabora foarte bine în viitor, dar pentru acest moment, cred că sunt mai bine pregătită și am mai multă experiență”, a declarat Gabriela Firea, în direct, la Antena 3 CNN.

În ceea ce-l privește pe Cristian Popescu Piedone, Gabriela Firea a răspuns:

”Este un om pe care îl apreciez, i-am mulțumit personal pentru că acum aproape 4 ani a mers în Sectorul 5 al Capitalei și le-a spus bucureștenilor: Votați-mă pe mine la sector, pe doamna Gabriela Firea la Primăria Capitalei. A lansat în spațiul public anumite afirmații care cred eu că nu au fost așa bine analizate, jignitoare și ofensatoare la adresa mea. Nu vreau să-i răspund la aceeași monedă”, a mărturisit Gabriela Firea, în direct, la Antena 3 CNN.

Material susţinut de PSD

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile