Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Pentru tineri avem în lucru 20 proiecte în valoare totală de 10 milioane de euro"

Gabriela Firea: "Pentru tineri avem în lucru 20 proiecte în valoare totală de 10 milioane de euro"

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, declară că fondurile europene nerambursabile sunt o șansă de care trebuie să profităm la maximum.

de Silvia Preda    |   

"Sunt bani pe care-i avem la îndemână pentru a dezvolta proiecte pentru copii, tineri și egalitate de șanse.

Avem tot sprijinul Guvernului României pentru a continua proiectele începute, pentru a le finaliza pe cele aflate într-un stadiu avansat, dar și pentru a începe altele noi.

Am avut o întâlnire de lucru împreună cu secretarul de stat Roxana Mînzatu, numită de curând la conducerea Departamentului pentru evaluare integrată și monitorizarea programelor finanțate din fonduri publice și europene, în subordinea primului-ministru, fost ministru PSD al fondurilor europene.

La întâlnire au participat Doina Pârcălabu, secretar de stat, Elena Tudor, președinte ANPDCA, Luminița Popescu, președinte ANES și colegii mei din minister. 

Analizăm împreună cu specialiștii în fonduri europene stadiul și evoluția a peste de proiecte cu fonduri europene. Doar pentru tineri avem în lucru 20 proiecte în valoare totală de 10 milioane de euro, jumătate din fonduri fiind nerambursabile", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Subiecte în articol: Gabriela Firea fonduri europene
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă