Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Cristea i-a mărturisit lui Mihai Gâdea cum a slăbit 25 de kilograme. Regimul simplu pe care l-a urmat

Gabriela Cristea i-a mărturisit lui Mihai Gâdea cum a slăbit 25 de kilograme. Regimul simplu pe care l-a urmat

Gabriela Cristea a slăbit miraculos 25 de kilograme și a ajuns să-și iubească din nou trupul. Asta după ce a doua sarcină a lăsat-o cu o greutate deloc de neglijat și a fost nevoită să se lupte din greu ca să ajungă măcar la kilogramele avute după prima sarcină. Astăzi se poate spune că a ajuns la silueta pe care o avea când debuta pe micul ecran.

de Gabriel Dano    |   

Gabriela Cristea a povestit, luni, în exclusivitate la Sinteza zilei, ce a determinat-o să ia decizia de a slăbi atât de mult și cum a reușit să scape de kilogramele care o băgau în depresie. Prezentatoarea TV afirmă că fiecare ar trebui să caute în adâncul sufletului său soluțiile la problemele sale.

"Din cauza vitezei cu care trăim avem tot felul de frustrări și am descoperit că e foarte ușor să scapi de toate frustrările și toate angoasele aruncându-te în frigider. Așa mi s-a întâmplat și mie. Pe lângă asta, eu sunt o foarte bună bucătăreasă și îmi place să gătesc, dar și să mănânc, în același timp.

Dar, iau măsuri și am găsit o "găselniță": gătesc pentru alții. Și mă uit la ei să văd dacă mănâncă cu poftă. Soțul meu spune că de câte ori nu gust mâncarea gătesc mai bine. Dar, da, poftesc, însă în același timp așa mă hrănesc prin atitudinea pe care o au ceilalți când gustă din bucatele preparate de mine", a spus Gabriela.

Cum a luat Gabriela Cristea decizia de a slăbi. Care a fost declanșatorul

"A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu - ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele.

A durat ceva vreme până m-am pregătit, pentru că m-am apucat, m-am lăsat. Mai vine ziua nu știu cui, mai faci un tort.. Dar a venit o zi când am spus 'până aici a fost'", a mărturisit prezentatoarea.

Regimul urmat de Gabriela Cristea pentru a slăbi 25 de kilograme

Gabriela Cristea a mărturisit că a terminat liceul de coregrafie și a avut mereu o formă fizică extraordinară. Dar, după ce nu a încetat viața sportivă, a luat în greutate destul de rapid. A fost un prim moment în viața sa în care a decis că trebuie să ia măsuri. Cât despre cea mai recentă reușită, Gabriela Cristea a explicat:

"Varianta pe care toată lumea ar trebui să o ia în calcul și care mie mi se pare cea mai OK e să meargă la nutriționist. Nu la pomul lăudat, pentru că de multe ori lași o grămadă de bani și ești dezamăgit. Poate nu nimerești din prima la nutriționistul potrivit. La mine s-a întâmplat să fie, mi-a plăcut stilul.

Eu mănânc cinci mese pe zi. Mănânc trei mese principale, am ore fixe de masă și două gustări. Am slăbit ca 1,5 kg pe săptămână. Acum, în ultima perioadă, am slăbit cam 4 kilograme în 3 săptămâni. Uite ce am mâncat azi: de dimineață, când m-am trezit, am băut pe stomacul gol un pahar cu apă.

Eu personal beau o jumătate de litru de apă în care îmi storc o jumătate de lămâie. Mă ajută foarte mult cu arsurile gastrice. La ora 8.30 am mâncat un ou fiert, lângă care am așezat o jumătate de arde gras și două ridichi.

La ora 11.00 iau prima gustare, care azi a fost un fruct și am optat pentru o banană. Dar pot fi alte fructe".

Continuarea, în materialul VIDEO:

Subiecte în articol: Mihai Gâdea Gabriela Cristea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile