Antena 3 CNN Actualitate Locale Furtuni de Cod roșu au făcut prăpăd în mai multe zone din România: Imaginile surprinse de oameni

Furtuni de Cod roșu au făcut prăpăd în mai multe zone din România: Imaginile surprinse de oameni

de Mia Lungu    |   

Furtuni puternice au lovit mai multe zone din ţară şi au lăsat dezastru în urmă.

 În Argeş, unde a fost Cod roşu, a căzut grindină de mari dimensiuni. Un om a fost lovit de trăsnet şi a ajuns în stare gravă la spital. Localniciii panicaţi au filmat cum grădinile le-au fost inundate şi acoperite de un strat consistent de gheaţă.

„Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit în cazul unui bărbat lovit de trăsnet în localitatea Merişani. Acesta a fost în stop cardio respirator, iar în urma eforturilor echipajului medical i-au fost restabilite funcţiile vitale”, a informat, luni seară, ISU Argeş. Potrivit sursei citate, pacientul era în zona şantierului de la autostrada A1.

Meteorologii au emis, luni, o avertizare nowcasting de Cod roșu pentru mai multe localități din județele Argeș și Dâmbovița.

Potrivit ANM, s-au semnalat averse torențiale care au acumulat peste 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie puternică și grindină.

Două mesaje RO-Alert i-au atenționat pe oameni să evite deplasările în șase localități. La Ștefănești, grindina a umplut străzi, grădini și parcuri. Pompierii au fost solicitați să ajute după ce câțiva copaci s-au prăbușit pe șosea.

Subiecte în articol: furtuni cod rosu Argeş lovit de fulger
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile