Antena 3 CNN Externe Ralf, fratele lui Michael Schumacher, a anunţat că s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie

Ralf, fratele lui Michael Schumacher, a anunţat că s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Fratele marelui Michael Schumacher a dezvăluit că are o relaţie cu un bărbat. Ralf Schumbacher, şi el fost pilot în F1,  şi-a dezvăluit homosexualitatea, într-o postare pe reţele de socializare. Cea mai importantă competiţie auto, Formula 1, revine în week-end pe canalele Antena.

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher şi-a dezvăluit preferința sexuala, într-o postare pe reţele sociale. Fratele lui Michael Schumcher a anunţat că are o relație cu un partener de acelaşi sex.

Ralf a fost căsătorit timp de 14 ani cu o femeie, Cora, de care a divorţat în 2015. Cei doi au împreună şi un fiu, David, în vârstă de 22 de ani.

"Sunt atât de fericit că ai găsit, în sfârșit, pe cineva cu care poți spune cu adevărat că te simți confortabil și în siguranță, indiferent dacă e bărbat sau femeie. Te susțin 100% tată și îți doresc toate cele bune. Felicitări!", a anunţat David, fiul lui Ralf.

Ralf Schumacher a concurat timp de 10 sezoane în Formula 1, între 1997 şi 2007, perioada în care a bifat 6 victorii şi 27 de podiumuri.

Actualul sezon al Formulei 1 va reveni în sfârşitul acestei săptămâni pe canalele Antena. Marele Premiu al Ungariei se vede integral, în perioada 19-21 iulie, pe Antena play. În plus, calificările pentru etapa a 13-a a sezonuui vor fi sâmbăta, de la 16.45, pe Antena 3 CNN. Cursa din Budapesta va fi duminică, de la ora 16:00, în direct pe Antena 1.

Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1 logodnic
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă