Antena 3 CNN Sport JO 2024 Fotografia care va rămâne în istorie. Momentul în care David Popovici câștigă aurul la 200 m liber, la Jocurile Olimpice

Fotografia care va rămâne în istorie. Momentul în care David Popovici câștigă aurul la 200 m liber, la Jocurile Olimpice

de Redacția Antena 3 CNN    |   

David Popovici a ieşit învingător dintr-o luptă acerbă pentru a câştiga proba de 200 m liber şi, totodată, primul titlu olimpic din carieră, notează lequipe.fr. Aurul olimpic s-a decis în ultimele lungimi de bazin, când David Popovici l-a devansat cu două sutimi pe britanicul Matthew Richard.

Pentru a cuceri primul său titlu olimpic la vârsta de 19 ani, David Popovici a luptat cu îndârjire în ultimele lungimi ale probei de 200 m liber.

Învingător în 1'44''72, românul l-a devansat cu două sutimi pe britanicul Matthew Richard şi cu şapte sutimi pe americanul Luke Hobson (1'44''79).

[GAL layout="5"]

Campion mondial din 2022 în această probă, Popovici şi-a confirmat revenirea după o perioadă de inactivitate şi va fi unul dintre favoriţii pentru titlul la 100 m, seriile începând marţi.

Presa britanică menţionează faptul că Matt Richards a ratat aurul în faţa lui Popovici pentru doar două sutimi, lucru despre care britanicul a spus că este extrem de frustrant.

Întotătorul David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber, luni seară, la Jocurile Olimpice de la Paris. David Popovici a declarat că şi-a împlinit un vis prin câştigarea aurului la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice. De asemenea, el este bucuros că a reuşit să scrie istorie prin câştigarea acestui titlu.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile