Antena 3 CNN Actualitate Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală

Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală

de Ioana Coman    |   

Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală. Nouă dintre femeile pe care preotul le-ar fi agresat sexual au depus plângere împotriva acestuia.

Visarion Alex este cercetat pentru agresiune sexuală. De-a lungul timpului, nouă femei au depus plângere împotriva fostului preot, pe care îl acuză că le-a agresat sexual. 

Visarion Alexa a fost trimis în judecată pentru o singură faptă, deşi era cercetat în nouă dosare penale pentru agresiune sexuală şi viol. Restul au fost clasate pe motivul că plângerile au fost făcute târziu şi au trecut peste 90 de zile de la comiterea faptei.

A fost dată și o decizie în primă instanță, conform Știri pe surse. Aceasta este de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este una definitivă și poate fi contestată. Mai mult decât atât, a fost deja contestată, atât de fostul preot Visarion Alexa, cât și de către victima lui din acest dosar. 

Urmează să aflăm când se va judeca această contestație și care va fi decizia finală în ceea ce privește în ceea ce îl privește pe Visarion Alexa.

Subiecte în articol: Visarion Alexa agresiune sexuala preot
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile