Antena 3 CNN Actualitate Locale Fostul șef al Poliției Costinești s-a ales cu dosar penal, după a fost oprit de colegi în trafic și a refuzat să fie testat pentru alcool

Fostul șef al Poliției Costinești s-a ales cu dosar penal, după a fost oprit de colegi în trafic și a refuzat să fie testat pentru alcool

Fostul șef al Poliției Costinești a provocat haos în trafic, după ce s-ar fi urcat băut la volan. Acesta a fost oprit de un echipaj, în Mangalia, dar a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, apoi a refuzat și recoltarea de probe biologice.

de Cătălina Buzoianu    |   

Marți seara, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia-Biroul Siguranță Rutieră Mangalia au fost sesizați de către cetățeni, prin apel la 112, că un autoturism circulă imprudent prin oraș.

La scurt timp, autoturismul a fost identificat în trafic de către polițiști, iar la volan se afla un bărbat în vârstă de 57 de ani, care părea să fie sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care oamenii legii i-au solicitat acestuia să se supună testării cu alcool testul, însă acesta a refuzat.

Bărbatul, care este fostul șef al Poliției Costinești, a fost invitat să meargă la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar în momentul în care a ajuns în unitatea spitalicească a refuzat prelevarea acestora.

În acest caz, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

În prezent, bărbatul de 57 de ani își desfășoara activitatea în cadrul Poliției Transporturi de la Inspectoratul Județean de Poliție.

Pe lângă dosarul penal cu care s-a ales, acum el este verificat și de către Biroul Control Intern cadrul IPJ Constanța.


 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile