Antena 3 CNN Actualitate Fostul iubit al lui Yasmin, tânăra din Galaţi găsită moartă lângă un bloc din Bucureşti, a fost reţinut

Fostul iubit al lui Yasmin, tânăra din Galaţi găsită moartă lângă un bloc din Bucureşti, a fost reţinut

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul iubit al lui Yasmin, tânăra din Galaţi găsită moartă lângă un bloc din Bucureşti pe 25 iunie 2022.

de Gabi Vlad    |   

Tragica poveste a lui Yasmin, o elevă în vârstă de 18 ani, din Galaţi, cu bursă de merit, a început toamna anului 2021, atunci când a picat în plasa unui tânăr care a făcut-o să creadă că s-a îndrăgostit de ea.

Totuşi, bărbatul nu voia decât să profite de tânără şi astfel a obligat-o să se prostitueze atât în ţară, în Bucureşti şi în Cluj-Napoca, dar şi în Germania.

Yasmin se afla în Bucureşti şi pe 25 iunie 2022, atunci când şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la geamul unui apartament în care iubitul o obliga să se prostitueze.

Luni de zile, familia tinerei a trecut printr-o dramă, având în vedere că ştiau ce s-a întâmplat cu ea, iar cel vinovat era în continuare în libertate.

În urmă cu două zile, însă, tânărul a fost prins de poliţişti, în urma unor percheziţii. El a plecat din ţară imediat după ce Yasmin s-a sinucis şi a revenit în urmă cu câteva zile.

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Astfel, la data de 27 martie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unei persoane.

În cauză, s-a reținut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 și aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda ,,loverboy"), o persoană vătămată. 

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în țară (în municipiile București și Cluj-Napoca) și în străinătate (Germania), și-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției.

Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe, din municipiul București, apartament unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile