Antena 3 CNN Actualitate Social Forum Intact. Gabriela Firea: Primăria Capitalei devine jucător pe piața imobiliară

Forum Intact. Gabriela Firea: Primăria Capitalei devine jucător pe piața imobiliară

Anul 2018 vine cu noi provocări pentru piaţa imobiliară. Preţurile au început să crească încă de anul trecut, iar specialiştii se aşteaptă la noi scumpiri şi în perioada următoare. Cu toate acestea, cererea este mare, astfel că la nivel naţional, se construieşte în ritm alert.

Printre piedicile care se pot pune în calea cumpărătorilor se numără majorarea dobânzilor bancare, creşterea monedei europene şi modificările anunţate la Programul Prima Casă.

Toate aceste teme au fost aduse în discuţie la Formul Intact Media Group - Piaţa Imobiliară, Tendinţe şi Obiective pentru 2018.

„Primăria Generală a Capitalei a decis să fie jucător pe piața imobiliară, dar un jucător onest, un jucător corect și un partener al dumneavoastră. Am înființat Trustul de Construcții Metropolitane care va demara de anul acesta construirea de unități locative, dar acest demers nu vine în defavoarea afacerilor dumneavoastră, pentru că noi ne adresăm unei nișe diferite, nișa socială. E o tensiune socială, aceste familii nu se vor încadra niciodată în condițiile de creditare ale unei bănci sociale. Am vizitat câteva standuri din târgul imobiliar. Suntem un partener onest și dorim să colaborăm în domeniul imobiliar. Vreau să mai fac o precizare în ceea ce privește clădirile cu risc seismic. Am înființat o companie municipală pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic”, a spus Gabriela Firea, la Forumul Intact.

Subiecte în articol: primaria capitalei Gabriela Firea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile