Antena 3 CNN Externe Forțele speciale ucrainene confirmă atacul asupra pontonului rusesc din Kursk. Lovitura, după ce alte 3 poduri au fost distruse

Forțele speciale ucrainene confirmă atacul asupra pontonului rusesc din Kursk. Lovitura, după ce alte 3 poduri au fost distruse

de Robert Kiss    |   

Ucrainenii confirmă atacul asupra podului de pontoane pe care rușii au încercat să își mute trupe în regiunea Kursk după ce au fost distruse de forțele Kievului 3 poduri strategice peste râul Seim.

Forțele ucrainene au lovit cu succes „echipamente militare, poduri și pontoane” în regiunea Kursk din Rusia, au anunțat miercuri forțele de operațiuni speciale, care au publicat și imagini video cu momentul în care are loc atacul.

În imaginile surprinse zilele trecute din satelit, un pod de pontoane al rușilor nou construit „ a dispărut ” după o presupusă explozie.

„Unde „dispar” punctele de trecere a pontoanelor rusești în regiunea Kursk? Operatorii forțelor speciale și unitățile Forțelor de Apărare le distrug de fapt”, au declarat Forțele de Operațiuni Speciale, într-un mesaj pe Telegram.

De asemenea, a fost distribuit un videoclip care arată distrugerea trecerilor rusești și a echipamentelor utilizate pentru construirea podurilor de pontoane. Potrivit declarației, au fost folosite rachete HIMARS.

Alte echipamente militare rusești, inclusiv un sistem de război electronic, un depozit și un sistem de artilerie de 152 mm, au fost, de asemenea, lovite și distruse de forțele ucrainene.

În ultimele zile, Ucraina a fi lovit 3 poduri din regiunea Kursk.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile