Antena 3 CNN Formula 1 Formula 1: Vineri încep antrenamentele pentru Marele Premiu al Italiei. Antal Putinică: „Circuitul a suferit modificări”

Formula 1: Vineri încep antrenamentele pentru Marele Premiu al Italiei. Antal Putinică: „Circuitul a suferit modificări”

de Bianca Chirilă    |   

Vineri încep antrenamentele pentru Marele Premiu al Italiei. Sâmbătă, de la 16.45, pe Antena 3 CNN vor fi calificările. Antal Putinică, a vorbit vineri, la Antena 3 CNN, despre cum arată circuitul din Monza și a precizat că „a suferit modificări de-a lungul timpului”.

„Vorbim despre autodromul Nazionale di Monza, un adevărat templu al vitezei, un circuit de cinci km și trei sferturi, cu destul de puține viraje, dar cu lungi linii drepte. Este un circuit originar în F1, care face parte din calendarul competițional de la bun început, din 1950, și a lipsit o singură dată din F1. Acest circuit a suferit modificări de-a lungul timpului. Are inclus pe final partea din acel oval de început”, a spus Antal Putinică, la Antena 3 CNN.

De asemenea, joi a avut loc un accident pe circuit între Max Verstappen și Lewis Hamilton, care ar fi putut fi provocat chiar de aceste schimbări.

„Primul incident major chiar la ieșire din Parabolica e similar cu ce a pățit Charles Leclerc, în urmă cu ceva timp”, a mai spus Putinică.

E important de menționat și că Ferrari a adus și câteva schimbări pentru acest weekend. Acum sunt în negru carbon, și nu în roșu, omagiu adus faptului că fibra de carbon a venit în F1 în 1981.

Program Formula 1, Marele Premiu al Italiei

Vineri, 30 august, de la ora 14:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 18:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 31 august, de la 13:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Italiei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Duminică, 1 septembrie, de la 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Italie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 15:45.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile