Antena 3 CNN Sport Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Baku

Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Baku

de Roxana Mihăiescu    |   

Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere dinaintea Marelui Premiu al Azerbaidjanului, etapa a 17-a a Campionatului Mondial de Formula 1, vineri, pe circuitul urban de la Baku.

Leclerc, care a ieşit de pe pistă în prima sesiune, a realizat în a doua sesiune un timp de 1 min 43 sec 484/1.000, devansându-l cu doar 0.006 pe mexicanul Sergio Perez (Red Bull). Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a fost al treilea, la 0.066.

Următorii timpi au fost reuşiţi de spaniolul Carlos Sainz (Ferrari), australianul Oscar Piastri (McLaren) şi olandezul Max Verstappen (Red Bull). Verstappen, câştigătorul ultimelor trei ediţii ale Campionatului Mondial, a comis mai multe erori în a doua sesiune de vineri, după ce o dominase pe prima.

Britanicul Lando Norris (McLaren), pe locul 2 acum în clasamentul piloţilor, a avut doar al 17-lea timp.

În clasamentul piloţilor, Verstappen are un avans de 62 de puncte faţă de britanicul Lando Norris (McLaren).

Program Formula 1, Marele Premiu al Azerbaidjanului

Vineri, 13 septembrie, de la ora 12:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 14 septembrie, de la 11:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 14:45, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Duminică, 15 septembrie, de la 13:45 va avea loc cursa Marelui Premiu al Azerbaidjanului, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile