Antena 3 CNN Formula 1 Formula 1: Cătălin Ghigea, despre cursa incredibilă de F1 din Anglia. Calificările din Ungaria, difuzate sâmbătă, la Antena 3 CNN

Formula 1: Cătălin Ghigea, despre cursa incredibilă de F1 din Anglia. Calificările din Ungaria, difuzate sâmbătă, la Antena 3 CNN

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Spectacolul Formulei 1 revine în universul Antena. În acest weekend, are loc marele premiul al Ungariei, iar competiția se anunță una extrem de interesantă.

Cea de-a 13-a etapă din sezonul de Formula 1 se va desfășura în perioada 19-21 iulie. Cursa Marelui premiu al Ungariei va fi duminică, de la ora 16:00, în direct pe Antena 1 și live pe AntenaPLAY.

Lewis Hamilton a câștigat cursa din etapa trecută, de la Silverstone. Britanicul i-a învins pe Max Verstappen și Lando Norris.

Cătălin Ghigea a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre cum vor decurge lucrurile în acest weekend pe circuit, dar şi despre cursa nebună a lui Lewis Hamilton, cel care a şi câştigat etapa trecută, de la Silverstone.

"Lewis Hamilton deține recordul de opt victorii pe același circuit și acum a ajuns la cea de-a noua victorie. A fost o cursă inedită cu ploaie. Iată că anul acesta am avut mai multe instanțe în care ploaia a intervenit și cursele au fost interesante. S-a întâmplat și în Moreal, s-a întâmplat și aici, pe Silverstone.

George Russell a plecat din pole-position la Marele Premiu al Marii Britanii, după ce a câștigat o sesiune de calificări absolut pasionantă este al treilea poll position al său, însă apoi a început să plouă. Oscar Piastri, din păcate, a întârziat un tur când a început ploaia.

În Budapeste temperatura va fi în jur de 35°. Weekend-ul acesta nu va mai ploua, dar temperatura va fi ridicată.", a declarat Cătălin Ghigea.

Programul Marelui Premiu al Ungariei:

Vineri:

  • Antrenament 1: 14:30 (AntenaPLAY)
  • Antrenament 2: 18:00 (AntenaPLAY)

Sâmbătă:

  • Antrenament 3: 13:30 (AntenaPLAY)
  • Calificări: 17:00 (Antena 3 CNN și AntenaPLAY)

Duminică:

  • Cursa: 16:00 (Antena 1 și AntenaPLAY)
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion