Antena 3 CNN Formula 1 Formula 1: Red Bull Racing a sărbătorit 20 de ani. Cătălin Ghigea: „S-a lansat oficial și primul hypercar Red Bull, RB17”

Formula 1: Red Bull Racing a sărbătorit 20 de ani. Cătălin Ghigea: „S-a lansat oficial și primul hypercar Red Bull, RB17”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Cătălin Ghigea a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre cum a sărbătorit Red Bull Racing 20 de ani la Goodwood Festival of Speed, eveniment care are loc în fiecare an în Marea Britanie. De asemenea, s-a lansat oficial și primul hypercar Red Bull, RB17. În acest weekend, are loc Marele Premiu al Ungariei.

Red Bull Racing a sărbătorit 20 de ani, la Goodwood Festival of Speed, eveniment care are loc în fiecare an în Marea Britanie. 

„Red Bull Racing a sărbătorit 20 de ani. Goodwood Festival of Speed, eveniment care are loc în fiecare an în Marea Britanie, unde sunt prezenți foarte mulți oameni. Red Bull a ales acest eveniment. Pe acest traseu scurt de coastă l-am avut și pe Christian Horner, care s-a urcat pentru prima dată într-o mașină de F1. Au fost prezenți și Max Verstappen, Sergio Perez și piloți din istoria echipei Red Bull, David Coulthard și Mark Webber. S-a lansat oficial și primul hypercar Red Bull, RB17. Numele are o însemnătate aparte, pentru că fiecare mașină din F1 are o prescurtare. În 2020 mașina Red Bull s-a numit RB16, iar regulamentul trebuia să intre în vigoare în 2021, dar pandemia a amânat cu un an intrarea în vigoare a noului regulamentului. Și atunci mașina din 2021 s-a numit 16B. Prin urmare, 17 nu a fost folosită”, a explicat Cătălin Ghigea.

Programul Marelui Premiu al Ungariei:

Vineri:

  • Antrenament 1: 14:30 (AntenaPLAY)
  • Antrenament 2: 18:00 (AntenaPLAY)

Sâmbătă:

  • Antrenament 3: 13:30 (AntenaPLAY)
  • Calificări: 17:00 (Antena 3 CNN și AntenaPLAY)

Duminică:

  • Cursa: 16:00 (Antena 1 și AntenaPLAY)
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion