Ştefan Lungu a gătit în prima ediţie a emisiunii "Gătit la costum" din cel de-al şaselea sezon alături de formaţia de înaltă acrobaţie a Aeroclubului României.
Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.
Gheorghe Rotaru, László Ferencz, Andreea Bănesaru, Andrei Şerbu, Petre Glonţaru, Valentin Caval, Teodor Munteanu sunt piloţii din formaţia de acrobaţie aeriană a Aeroclubului României care reprezintă cu mare succes România la numeroase mitinguri în țară precum și la evenimente internaționale.
Înființată cu mulți ani în urmă, echipa a prins viață și a crescut nivelul de activitate în anul 2007.
Până în prezent membrii formației au reprezentat cu succes România în cadrul demonstrațiilor aeriene și a competițiilor, atât naționale cât și internaționale.
La competițiile de talie europeană și mondială, au reprezentat țara cu succes și au adus următoarele rezultate: László Ferencz, Vicecampion European-individual, clasa Advanced, acrobație avion -2015; Echipa României medaliată cu argint, acrobație avion – 2016; Locul 4 Mondial-individual (Andrei Șerbu), clasa Advanced, acrobație avion – 2016; Locul 3 Mondial-individual (Andrei Șerbu), clasa Advanced, acrobație avion –2018; Echipa României medaliată cu bronz, acrobație avion - 2018.
Reţetă frigărui de pui
- 1 piept de pui;
- 1 ceapă roşie;
- 1 ardei gras roşu;
- 1-2 roşii;
- beţe de rozmarin;
- zeamă de la 1/2 lâmaie;
- 2 linguri ulei de măsline;
- sare;
- piper;
- cimbru;
- boia.
Mod de preparare frigărui de pui
Toate ingredientele se călesc în tigaie. Se condimentează şi se adaugă sosul de roşii. Se aşteaptă până când sosul a scăzut, apoi fiecare ingredient se va pune pe un băţul din lemn special pentru frigărui.