Antena 3 CNN Actualitate Inedit Florin se dusese în parcarea din Cluj unde își lăsase mașina, însă când și-a văzut autoturismul a avut un moment de ezitare: „Am mai văzut ștergătoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz, dar e prima data când vad asta” (FOTO)

Florin se dusese în parcarea din Cluj unde își lăsase mașina, însă când și-a văzut autoturismul a avut un moment de ezitare: „Am mai văzut ștergătoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz, dar e prima data când vad asta” (FOTO)

Florin, un bărbat din Cluj a avut parte de surpriza vieții sale, atunci când a ajuns în parcarea unde își lăsase mașina. 

Se așteptase la orice nu însă și la ceea ce a găsit pe autoturism. Nu a stat pe gânduri, a scos telefonul și a făcut o poză pe care a postat-o pe grupul „Info Trafic Cluj”.

„Am mai văzut ștergătoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz sau ruj pe parbriz. Dar e prima data când vad asta”, a scris Florin.

Mai precis, bărbatul găsise un sutien atârnând pe parbriz.

Evident, internauții s-au întrecut cu glumele: „Sa inteleg ca urmeaza si partea cealalta??”, „Sa se porneasca ancheta să știm anii domnișoarei și mărimea cupelor”, au fost doar câteva din comentarii. 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile