Antena 3 CNN Politică Florin Roman spune că Proiectul pentru România al lui Ciolacu seamănă cu promisiunile lui Dragnea: „Nimic nou sub soare”

Florin Roman spune că Proiectul pentru România al lui Ciolacu seamănă cu promisiunile lui Dragnea: „Nimic nou sub soare”

Florin Roman, vicepreședintele PNL, a scris duminică, în cadrul unei postări pe Facebook, faptul că programul prezidențial lansat de Marcel Ciolacu este „o actualizare a programului de guvernare lansat de Liviu Dragnea”, fiind „la fel de populist și fantezist”.”

„Programul prezidențial lansat azi de Marcel Ciolacu este o updatare a programului de guvernare, lansat de Liviu Dragnea. Nimic mai mult. La fel de populist și fantezist.

În domeniul fiscal bugetar, dl. Ciolacu promite scăderea unor biruri pe muncă, la fel ca și Dragnea, dar nu a făcut acest lucru în mandatul său de premier, cum scrie în fișa postului. Nu e explicat nici cum acoperă gaura de la bugetul asigurărilor sociale, care oricum este într-o gaură și mai mare.

Nu am văzut nimic despre modul în care România, condusă de dl Ciolacu, a ajuns cu cea mai mare inflație. Nu am văzut nimic despre cum, dl Ciolacu a “înghețat” o tranșă de 1,1 miliarde pentru numirile politice făcute prin AMEPIP. Nu am văzut nimic despre dorința domniei sale de a distruge clasa de mijloc prin scăderea plafoanelor la microîntreprinderi. 

Nu am văzut nimic în legătură cu faptul ca își dorește o guvernare PSD-AUR, ca bonus pentru scoaterea doamnei Sosoaca, din cursa prezidențială.

Salariații trebuie să știe ca vor avea mai puțini bani în buzunar, pe cota progresivă a domnului Ciolacu. Ca acești bani vor merge în ajutoare sociale, nu în investiții. Tot ce-i care muncesc corect în această țară, trebuie să știe ca PSD vrea naționalizarea pilonului 2 de pensii private, noi liberalii, ne dorim să creștem etapizat contribuția la 6%. Cu dl. Ciolacu vom avea noi creșteri de taxe, pentru a suporta lipsa reducerilor de cheltuieli în zona publică. Cei din mediul privat trebuie să se aștepte ca dl Ciolacu să umble la dividente în goana lui după bani. 

Pensionarii mineri și din sistemul de ordine și siguranță publică trebuie să știe ca Marcel Ciolacu și PSD i-a abandonat în mod cinic. 

În rest, nimic nou sub soare…doar cazul Nordis, pe care dl. Ciolacu îl vrea complet îngropat, pentru a ascunde mizeria sub preș”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

 

Subiecte în articol: Florin Roman Marcel Ciolacu PNL reactie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile