Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Florin Roman, deputat PNL: „Cea mai mare creștere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu"

Florin Roman, deputat PNL: „Cea mai mare creștere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu"

„PNL are 38% dintre primarii României", a transmis deputatul Florin Roman.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Pe măsură ce vin rezultatele parțiale, vreau să demontez câteva dintre intoxicările PSD! Prima, referitoare la faptul că au câștigat cinci Consilii Județene. Au uitat să scadă Botoșani, unde a câștigat PNL și au pus unul la Timiș, unde Alfred Simonis a câștigat pe Alianță, nu pe PSD.

PNL a câștigat două noi Consilii Județene. La Botoșani, în fața PSD și la Constanța, în fața ADU. A pierdut Maramureș și Caraș-Severin, iar la Prahova sunt mai multe voturi la CJ și mai mulți primari PNL.

La Vrancea, diferența este de 1.000 de voturi și PNL a contestat, cerând renumărarea voturilor după mai multe neregulii constatate.

La final, PNL are cu 100 de primari mai mult, decât cei care au intrat în campanie. Am recuperat numărul de primari PNL care au fugit la PSD înainte de alegeri. PNL are 38% dintre primarii României!

Citește și: PNL câștigă mai multe județe și municipii controlate de PSD și USR

La final, PNL închide cu 36-38% la consilii locale! Cea mai mare creștere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu.

De la 0, pentru că au fost luați toți de PSD, la 10 după alegeri! Iar cea mai frumoasă victorie la municipii este în fieful lui Paul Stănescu, PNL câștigând Slatina pentru prima dată după al Doilea Război Mondial!", a scris deputatul PNL Florin Roman, pe Facebook.

Subiecte în articol: PNL
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet