Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei Florin Piersic, sărbătorit la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Lacrimi de emoţie, dar şi de râs, într-o ediţie de colecţie cu marele actor român

Florin Piersic, sărbătorit la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Lacrimi de emoţie, dar şi de râs, într-o ediţie de colecţie cu marele actor român

Florin Piersic este sărbătorit, astăzi, la împlinirea a 86 de ani, la Sinteza Zilei, acolo unde Mihai Gâdea i-a pregătit o serie de surprize ce se vor lăsa cu lacrimi. De emoţie, dar şi de râs.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Râzi cu lacrimi la aniversarea marelui artist, care va fi sărbătorit, în această seară, la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

Cei doi fii ai săi, dar şi cei mai mari artişti români, îi vor face urări emoţionante, iar Mihai Gâdea îi va pregăti o serie de surprize.

De asemenea, imagini nemaivăzute din colecţia personală a lui Florin Piersic vor fi prezentate de ziua lui, începând cu ora 21.00, la Antena 3.

Cine e cel mai mare şi iubit actor din România? Cine i-a cucerit pe români, generaţie după generaţie? Cine spune poveştile cele mai frumoase şi nesfârşite? Cine împlineşte astăzi 17 ani ori 5 plus 1? Cine îşi serbează ziua la Sinteza Zilei cu familie, prietenii şi sute de mii de fani?

În seara asta îl serbăm pe cel mai scump Florin al României. Florin Piersic.

Subiecte în articol: Sinteza Zilei Florin Piersic
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile