Antena 3 CNN Show Florin Piersic, mesaj din clinica de recuperare: „Sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim şi o să ne iubim"

Florin Piersic, mesaj din clinica de recuperare: „Sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim şi o să ne iubim"

de Claudia Popovici    |   

Florin Piersic a transmis un mesaj video emoţionant din clinica de recuperare. Actorul a promis tuturor celor care îl îndrăgesc că va reveni în mijlocul lor. „O să ne întâlnim şi o să ne iubim", a spus el. 

Maestrul, în vârstă de 88 de ani, este în prezent într-o clinică și se recuperează după spitalizarea îndelungată. Actorul spune că este optimist, chiar dacă a traversat o perioadă foarte grea. 

”M-aţi recunoscut? Nu cred. Nu cred. Pentru că nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în ţara asta românească şi numai pe Florin Piersic aţi vrut să-l uitaţi, dar nu l-aţi uitat pentru că dacă l-aţi fi uitat eu nu vă vorbeam în clipa asta”, a afirmat Florin Piersic, în clipul video postat pe pagina de Facebook a clinicii în care se recuperează după operația complexă suferită la genunchi. 

”Am fost cam bolnăvior, cam multişor timp, dar vremea trece, omul rămâne şi eu sunt cu dumneavoastră.(...)  Aici sunt, o să plec şi o să ne întâlnim şi o să ne iubim”, le-a transmis îndrăgitul actor fanilor săi. 

Actorul Florin Piersic a fost externat la începutul lunii iunie de la Spitalul Foişor din Capitală, acolo unde a fost internat în 9 mai ca urmare a unei infecţii puternice la genunchi. 

Actorul va continua procedurile de recuperare cu ajutorul kinetoterapeuților, astfel încât să meargă singur pe distanțe mai mari și să poată să revină și pe scenă. 

Subiecte în articol: Florin Piersic
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile