Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu despre anunțul lui Ludovic Orban privind noul PNDL: Toți putem să anunțăm programe, trebuie bani

Florin Cîțu despre anunțul lui Ludovic Orban privind noul PNDL: Toți putem să anunțăm programe, trebuie bani

Premierul Florin Cîțu a spus că programele de investiții trebuie anunțate doar dacă există surse de finanțare. „Trebuie să ai și sursa de finanțare, așa putem toți să anunțăm programe”, a spus Cîțu la o zi după ce președintele PNL, Ludovic Orban, vorbise despre o nouă ediție a PNDL.

de Claudia Popovici    |   

Florin Cîțu a răspuns unei întrebări privitoare la declarația de miercuri a președintelui PNL, Ludovic Orban, despre necesitatea unui nou program național de dezvoltare locală.

„Trebuie să ai și sursa de finanțare, așa putem toți să anunțăm programe”, a răspuns Florin Cîțu la Timișoara.

Prim-ministrul a mai anunțat că va sprijini comunitățile locale pentru a face investiții, dezvăluind faptul că specialiștii lucrează la o ordonanță de urgență.

„Vrem să facem cadrul legal astfel încât la cerere unitățile teritorial administrative care vor să ia în administrare un drum, un canal, o clădire nefolosită... să fie luate obiectivele la cerere pentru a fi administrate”, a precizat Florin Cîțu.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că ar putea fi lansată o nouă ediție a PNDL pentru a sprijini comunitățile locale.

Subiecte în articol: Florin Cîțu PNDL Ludovic Orban
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion