Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, la Drăgănești-Olt: "Imaginea acestui oraș se vede din piață"

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, la Drăgănești-Olt: "Imaginea acestui oraș se vede din piață"

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a mers în piata din Drăgănești-Olt pentru a-l susţine pe candidatul PSD la Primărie, Viorel Nădescu.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Zi de piață, dar și de campanie electorală la Drăgănești-Olt, alături de candidatul nostru la Primărie, Viorel Nădescu, și colegul meu, deputat de Olt, Cătălin Grecu.

Orașul are nevoie de o schimbare și această schimbare este Viorel, un tânăr întreprinzător, dornic să dezvolte această localitate. Iar imaginea acestui oraș se vede din piață, un loc unde vin micii producători, vin cetățenii, dar autoritățile locale au uitat să o modernizeze!

[GAL layout="3"]

Și oamenii văd toate aceste lucrări, iar încrederea către echipa noastră este din ce în ce mai mare! Nu am plecat din Piața din Drăgănești-Olt fără să cumpăr niște usturoi de la Fălcoiu, o marcă oltenească de care sunt mândru!

La Drăgănești-Olt facem schimbarea din 10 iunie", a scris Florin Barbu pe Facebook. 

?Zi de piață, dar și de campanie electorală la Drăgănești-Olt, alături de candidatul nostru la Primărie, Viorel Nădescu,...

Publicată de Florin Barbu pe Sâmbătă, 18 mai 2024
Subiecte în articol: Florin Barbu ministrul Agriculturii PSD
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile