Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce flori poți oferi în funcție de personalitatea femeii căreia i le dăruiești?

Ce flori poți oferi în funcție de personalitatea femeii căreia i le dăruiești?

Întotdeauna va fi apreciat și extrem de plăcut pentru o femeie momentul în care primește un buchet de flori. Însă bărbații care oferă flori trebuie să fie extrem de atenți la detalii și să țină cont de personalitatea femeii căreia îi va fi adresat buchetul pentru a evita alegerile ce vor fi considerate nepotrivite.

de Georgiana Adam    |   

Sunt câteva criterii la care trebuie să te gândești atunci când vei alege buchetul de flori potrivit, personalitatea femeii, relația pe care o ai cu persoana respectivă, dar și ocazia pentru care îi vei dărui flori.

 Personalitatea femeii, criteriul de bază

Personalitatea femeilor împarte buchetele în trei categorii, buchete de flori mai puțin voluminoase, în culori deschise, alb sau culori pale, pentru femei cu un caracter blând, firi calme, ce preferă buchetele din gama simplistă, modeste. O altă categorie vizează femeile pline de viață, vesele, ce au zâmbetul pe față întotdeauna, pentru ele vei alege cu siguranță un buchet colorat, cu cele mai vii culori și cele mai vesele.

În general preferă un buchet multicolor pentru a le colora viața și mai mult. Și ultima categorie de buchete de flori face referire la femeile ce preferă buchetele voluminoase, dar nu extrem de colorate, ci mai degrabă mai sofisticate. Pe placul lor sunt lucrurile mai ieșite din comun, deci, buchetele extravagante, opulente, ce tind spre lux.

 Relația dintre tine și persoana respectivă

Relația pe care o ai cu femeia căreia îi dăruiești flori îți oferă fie o gamă largă de variante din care să alegi, fie ești nevoit să te restrângi pentru că relația nu îți permite să alegi tot ceea ce ți se părea potrivit.

Poți să optezi pentru trandafiri atunci când îi vei face un cadou mamei tale sau soției tale. Pentru soție sau iubită poți alege trandafiri de culoare roșie, dar pentru mamă trebuie să alegi o altă culoare, alb, galben sau roz pal, acestea sunt potrivite. La fel de potriviți sunt trandafirii roz pal și pentru o mătusă sau pentru sora ta.

Pentru colegele de birou sau femeile cu care ai doar o relație profesională alege flori precum irișii, crinii sau lalelele.

 Evenimentul sărbătorit

În funcție de ocazia pe care o sărbătorește femeia ce va primi buchetul de flori și acesta poate fi diferit, dacă i-l vei dărui într-o zi oarecare doar pentru a-i face ziua mai bună poți alege flori de sezon pentru că sunt potrivite pentru un cadou perfect.

Zilele de naștere sunt perfect acompaniate de trandafiri, crini sau bujori, culoarea o vei alege în funcție de relația ta cu persoana sărbătorită. Pentru ocazii cum sunt nunțile sau logodnele poți alege fără griji orhideele, crinii sau calele. Pentru această ocazie este potrivită cu siguranță culoarea alb.

La aniversările de căsnicie trebuie să duci flori de culoare deschisă, de asemenea, alb sau roz pal, galben pal. Pentru un botez vei ține cont de sexul bebelușului când vei alege culoarea florilor.

Poți opta pentru varianta de a alege buchete de flori online, pentru a fi sigur că buchetul de flori este pe gustul tău și al persoanei ce îl va primi.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile