Antena 3 CNN Conținut plătit Fitness-ul de corporație, secretul pentru a avea angajați fericiți

Fitness-ul de corporație, secretul pentru a avea angajați fericiți

Programele de wellness și abonamentele de fitness pentru angajați înseamnă avantaje uriașe atât pentru angajați, cât și pentru firme

de Georgiana Adam    |   

Ele aduc productivitate sporită, mai multă sănătate în rândul angajaților, care se traduce prin mai puține zile de concediu medical, deci mai puține costuri din partea angajatorului. Studiile arată că angajații sănătoși tind să fie mai fericiți și mai productivi, au rezultate mai bune.

Dacă ești sau urmează să fii angajat al unei companii, atunci articolul acesta este pentru tine. În multitudinea de task-uri corporate, probabil, nu găsim mereu timp pentru a aprofunda beneficiile pe care le-am putea avea la dispoziție, iar cu siguranță, unul dintre acestea este reprezentat de programele de fitness corporate.

De la an la an, companiile devin mai atente și responsabile față de angajații lor, iar mai nou, multe firme aleg să ofere acestora pachete constând în abonamente de fitness. Este și unul din factorii care contribuie la retenția forței de muncă.

Când ai un job bun, care-ți oferă și beneficii de wellness, parcă îți vine mai greu să renunți.

Angajații sunt resursa de bază pentru orice companie. Găsirea și păstrarea personalului bun joacă un rol esențial în succesul unei companii. Sănătatea și bunăstarea angajaților au un impact direct asupra probabilității lor de a rămâne și de a continua să facă afacerea să prospere. Investiția într-un program de wellness la locul de muncă este o decizie strategică care va aduce în schimb cheltuieli mai mici, sub diverse forme.

Fie că vorbim de performanțe sporite, angajați mai sănătoși și fericiți, stres redus, reducerea riscului de accidentare, scăderea absenteismului, satisfacție în muncă sau rate mai mari de retenție, beneficiile fitness-ului în viața oricărei companii nu mai pot fi neglijate.

Accesarea unui program de wellness corporativ poate duce la schimbări pozitive. Nu numai că îți vei putea îndeplini mai mult responsabilitățile de serviciu, dar vei avea mai multă energie pentru familia și prietenii tăi când vei ajunge acasă. Alte beneficii potențiale ale unui program regulat de fitness corporate includ pierderea în greutate, scăderea colesterolului, reducerea tensiunii arteriale, sau chiar un somn îmbunătățit care duce automat la un grad mai mare de productivitate.

În plus, angajații care participă la programe de fitness corporate au mai mult chef de socializare, au un spirit de echipă mai dezvoltat, ceea ce va duce la rezolvarea îndatoririlor de muncă mai ușor.

Și pentru că am amintit mai sus de serviciile corporate World Class, aici vei găsi cu siguranță o varietate de clase, de care angajații oricărei companii pot profita, indiferent de nivelul de pregătire. Personalul calificat va fi dornic să lucreze cu fiecare companie în parte pentru a stabili tipul de antrenament potrivit, în funcție de profilul lor. Poți intra chiar acum pe www.worldclass.ro secțiunea corporate, iar de acolo lucrurile devin foarte simple. Este timpul ca fiecare companie să aibă angajați mai sănătoși, iar acum acest lucru este mai realizabil ca niciodată. Consultă site-ul și ne vedem la sală! Fiecare exercițiu contează!

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile