Antena 3 CNN Politică Firea: „Este inadmisibil cum Nicușor Dan tergiversează lucrările la Planșeul Unirii. Nu e destul de grav că totul se poate prăbuși”?

Firea: „Este inadmisibil cum Nicușor Dan tergiversează lucrările la Planșeul Unirii. Nu e destul de grav că totul se poate prăbuși”?

de Laura Dinu    |   

Europarlamentarul Gabriela Firea îl critică dur pe Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, susținând că acesta întârzie în mod deliberat lucrările de consolidare a planșeului de la Piața Unirii, lucrări preluate de Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță.

”Consolidarea planșeului din piața Unirii este o urgență și este inadmisibil cum primarul general tergiversează lucrările pe care și le-a asumat Primăria Sectorului 4 și pe care le finanțează Guvernul României.

Nu am crezut că o situație atât de gravă poate fi politizată la nesfârșit sau întârziată fără vreo logică! 

Cum să spui că lucrarea nu este o urgență când toți specialiștii îți spun tocmai invers, iar imaginile din subteran arată gravitatea? 

Da, traficul va fi dat peste cap un timp în centrul orașului! Dar mai importantă este siguranța populației! Oare nu e suficient de grav că toată Piața Unirii se poate prăbuși, în subteran fiind două linii de metrou?

Îl felicit, încă o dată, pe colegul meu Daniel Băluță, primarul sectorului 4 pentru implicarea sa în acest proiect, poate cel mai dificil din istoria recentă a Capitalei. Continuă, practic, demersurile începute în mandatul meu de primar general când s-a realizat prima expertiză serioasă a planșeului. 

Nu am uitat cum mă loveau anul trecut adversarii politici (oameni neinformați, dezinformați sau rău-intenționați) că aș fi ascuns situația din Piață Unirii, în mandatul meu. Am explicat la momentul respectiv contrariul, cu argumente solide. Aceiași oameni tac, acum, în loc să-l atenționeze pe primarul general pentru că pune oamenii în pericol. 

Primii pași importanți pentru rezolvarea situației s-au făcut în mandatul meu, spre deosebire de actualul primar general care a pasat problema la Sectorul 4 și s-a spălat pe mâini. 

Dă-i, Doamne, primarului general mintea cea de pe urmă, în folosul bucureștenilor și al românilor care trec prin Capitala!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile