Antena 3 CNN Actualitate Fiica celebrei cântăreţe Gabi Luncă: ''Nu i-am spus că e vorba de COVID, am spus că e vorba de pneumonie''

Fiica celebrei cântăreţe Gabi Luncă: ''Nu i-am spus că e vorba de COVID, am spus că e vorba de pneumonie''

Rebeca Onoriu, fiica celebrei cântăreaţe de muzică populară şi lăutărească Gabi Luncă, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre starea de sănătate a mamei sale.

de Georgiana Adam    |   

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară de la noi, Gabi Luncă, are COVID-19.

Solista în vârstă de 81 de ani se află sub observaţia medicilor de la Spitalul Judeţean Ilfov şi este în stare stabilă. 

Familia este însă îngrijorată, întrucât Gabi Luncă a avut în trecut cancer mamar şi se teme că este vulnerabilă în faţa virusului SARS-CoV-2.

''Mulțumesc pentru interesul cu privire la starea de sănătate a mamei mele. Mă tem să mă pronunț. E vorba totuși de un COVID. El înțeleg că poate fi și pervers și atunci mi-e greu să mă pronunț. Este stabilă, cooperantă, nu este intubată, Slavă Domnului, însă are nevoie de masca aceea de oxigen. 

Am stat de vorbă în fiecare zi, însă nu am obosit-o foarte mult la telefon, ea fiind cu acea mască. În primă fază a avut o mască, un fel de full face şi acum am trecut la o mască mai slabă, deci un punct înspre bine. Multe nu sunt de spus. Vrem doar să o auzim. Ne interesăm pe secţie, doamnele de la spital sunt foarte amabile şi drăguţe şi tot timpul este supravegheată video şi ne dau informaţii în timp real.

Mă tem. Avem de-a face cu un COVID şi atunci mă tem să fac declaraţii, dar din respect pentru publicul mamei, aş vrea să fie informaţii corecte. Da, întradevăr, au fost două teste pozitive. Ne-am internat acum patru zile şi Dumnezeu este medic peste medici. Aşteptăm vindecarea.

(...) Nu era vaccinată. Nici nu ne-am fi gândit. Am protejat-o cât am putut, însă, din păcate, nu a ţinut de noi (...) Am vorbit acum o oră la telefon cu măicuţa mea. Chiar ea ne încurajează. Ea nu a ştiut...Vă daţi seama...Noi nu i-am spus dânsei că e vorba de COVID, am spus că e vorba de o pneumonie, însă e o femeie unsă cu toate alifiile şi atunci când ai atâta tratament şi injecţii, nu mai e cazul de glumă. Tot ea ne încurajează...Mă bucur că are o stare bună psihică'', a spus Rebeca Onoriu, fiica celebrei cântăreţe Gabi Luncă, marţi, în exclusivitate la Antena 3.

Subiecte în articol: Rebeca Onoriu Gabi Luncă
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion