Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa dispărută în râul Mureş, căutată de scafandri şi câini de urmă

Fetiţa dispărută în râul Mureş, căutată de scafandri şi câini de urmă

Zece scafandri din Olanda, însoțiți de o echipă de câini special dresați pentru găsirea cadavrelor în apă, iau parte la căutările fetiței de 7 ani care a dispărut în râul Mureș.

de Andreea Borboros    |   

Polițiștii au reluat azi operațiunile de căutare a ultimei persoane din cele patru dispărute în apă după ce barca în care se aflau s-a răsturnat.

Încă de la primele ore ale dimineții Pompierii din cadrul ISU Timiș au început o amplă acțiune de căutare a fetiței, în vârstă de 7 ani, dispărută încă de pe data de 30 aprilie.

[GAL layout="4"]

În sprijinul autorităților din România au venit și 10 voluntari din Olanda, printre aceștia se află și trei cetățeni români.

Echipa este formată din mai mulți scafandri profesioniști.

Citește și:  Copilul găsit în râul Mureş, pe teritoriul Ungariei, este una din victimele date dispărute după tragedia de la Periam Port

Aceștia au adus aparatură specială cu ei ce cuprinde mai multe sonare, dar și cinci câini dresați în mod special în căutarea cadavrelor în ape.

Acești pot detecta inclusiv rămășite ale cadavrelor umane în ape curgătoare.

Echipajele, alături de câini fac verificări din bărcile pneumatice din localitatea Periam Port, până la granița cu Ungaria, pe râul Mureș.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile