Antena 3 CNN Externe Fetiță de trei ani, găsită fără suflare în mașina de spălat, de tatăl ei. Cum s-a întâmplat tragedia

Fetiță de trei ani, găsită fără suflare în mașina de spălat, de tatăl ei. Cum s-a întâmplat tragedia

O fetiță de trei ani din Paris a murit ieri noapte, în cadrul unor circumstanțe suspecte. Tatăl și fratele micuței au găsit-o pe aceasta în mașina de spălat.

de Ioana Mircea    |   

Ieri noapte, În jurul orei 22.30, o fetiță de doar trei ani a fost găsită în stare critică, în mașina de spălat  Deși tatăl și fratele acesteia doi au găsit-o în viață și au sunat la numărul de urgență, fata era în stare critică și a decedat la scurt timp.

Cauza morți este încă necunoscută, urmând să fie stabilită în urma autopsiei. Potrivit informațiilor deținute de autorități, ar fi fost vorba de sufocare, datorită faptului că ușa mașinii de spălat era închisă în momentul în care a fost găsită fetița, iar trupul acesteia nu prezenta urme de bătaie sau alte leziuni.

Părinții au mâncat împreună cu unul dintre cei trei copii ai lor, după ce s-au întors de la serviciu. „Părinții nu știau exact ce făceau copiii lor în timpul cinei”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Abia la sfârșitul cinei, au început să își facă griji după ce au văzut că fetița lipsește. Întreaga familie a început să o caute în apartament dar și afară, cerând ajutor chiar și la vecini. Când a găsit-o în mașina de spălat, tatăl a fost cel care a sunat la numărul de urgență, dar nu s-a mai putut face nimic pentru copilă.

Parchetul din Paris și de autoritățile de la protecția copilului au deschis o anchetă în acest sens, potrivit leparisien.fr.

Subiecte în articol: paris
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben