Antena 3 CNN Life Timp liber Salvatore Ganacci a urcat pe scena Neversea în a treia noapte de festival. Mii de tineri s-au distrat până dimineața

Salvatore Ganacci a urcat pe scena Neversea în a treia noapte de festival. Mii de tineri s-au distrat până dimineața

de Redacția Antena 3 CNN    |   

A treia zi a cerui mai mare festival european de la malul mării a continuat în forță. Pe scena Neversea au urcat DJ cunoscuți, precum Salvatore Ganacci, și au fost și fani norocoși. În timpul concertului susținut de artistul român Grasu XXL, o fană a urcat pe scenă alături de rapper.

Celebrul DJ suedez Salvatore Ganacci a făcut o atmosferă incendiară în cea de-a treia zi de Neversea.

Cunoscut pentru edițiile trecute, unde mixa și manele românești, Ganacci a coborât de pe scenă și s-a plimbat printre fanii de la zona VIP. 

Dacă edițiile trecute, Salvatore Ganacci era cel care își surprindea fanii mixând manele, anul acesta ele au fost mixate de brazilianul Aloc. Acesta și-a arătat aprecierea pentru țara noastră, transmițând un mesaj în limba română. 

Pe scena Neversea a făcut show și cântărețul român Grasu XXL. Artistul a invitat pe scenă o fată din public, alături de care a cântat o melodie cunoscută.

„Sincer, nu mă așteptam să fie atât de frumos, dar se pare că m-am înșelat. Vin de multe timp la festivaluri, dar ăsta parcă este apogeul de până acum, spune o participantă.

„Am rămas puțin impresionați de câte persoane au fost ieri, dar astăzi da, sunt din nou foarte multe persoane și suntem foarte fericiți că oamenii chiar fac o atmosferă foarte frumoasă”, spune un alt tânăr.

Ofițerii antidrog au fost cu ochii în patru pe tot parcursul festivalului.

„Principale le recomandări sunt ca atunci când se pătrunde în festival,  tinerii se identifice punctele de prim ajutor, să manifeste prudență în relația cu persoanele necunoscute care le pot oferi diverse substanțe psihoactive sub diverse forme, cum ar fi medicamente, țigări sau băuturi”, a declarat un ofițer antidrog.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile