Antena 3 CNN Formula 1 Ferrari îşi face echipă de titlu în Formula 1 şi recrutează doi specialişti de la o echipă rivală

Ferrari îşi face echipă de titlu în Formula 1 şi recrutează doi specialişti de la o echipă rivală

Ferrari îşi face echipă de titlu în Formula 1 şi recrutează doi specialişti de la o echipă rivală. După ce l-a luat pe Lewis Hamilton de la Mercedes, scuderia italiană va aduce un inginer şi un fost pilot de la echipa germană.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Calificările pentru Marele Premiu de la Imola au loc sâmbătă, de la ora 16:45, în direct la Antena 3 CNN, iar marea cursă este transmisă duminică, de la ora 16:00, în direct pe Antena 1.

Cătălin Ghigea, comentatorul Formula 1, explică la ce trebuie să ne așteptăm weekendul acesta.

”Ne întoarcem în Europa cu Formula 1, după foarte multe curse întâmplate pe alte continente. În Europa, multe echipe aduc modificări. Aceste modificări de la Ferarri sunt așteptate de mult timp, trebuiau să fie introduse încă de la Suzuka, au fost amânate.

Sunt modificări, în principiu, aerodinamice și vedem o nouă admisie de aer pentru răcirea diverselor componenete ale mașinii, care la rândul lor duc la modificări ale caroseriei. Un pic inspirate din Red Bull. 

(...) Vorbeai de Imola, acum câteva săptămâni a fost o cursă de anduranță, tot pe Imola, cu Ferarri plecat în cursă de pe primele două locuri, vremea le-a jucat feste și nu au terminat pe podium.  

Vremea, în acest weekend, se anunță destul de capricioasă la Imola”, a explicat Cătălin Ghigea, comentatorul Formula 1.

Întregul interviu cu Cătălin Ghigea poate fi urmărit în clipul video de mai sus.

Subiecte în articol: Formula 1 Ferarri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog